1-DAY SCHEDULE

(9 HOURS)

	CONTENT	TIME	LENGTH	LOCATION	LEADER
Registration		7:45 a.m.	30 minutes	Registration Area	Registration Coach
Opening Rally	Opening Rally, Day 1	8:15	15 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 1	Sports Session 1, Playbook (Day 1)	8:30	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Coach Huddle 1	Day 1	9:00	15 minutes	Sports Areas	Huddle Coaches
Sports Session 2	Sports Session 2, Playbook (Day 1)	9:15	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Morning Snacks		9:45	10 minutes	Concession Stand	Snack Coach
Rally 2	Halftime Rally Day 1	9:55	15 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 3	Sports Session 3, Playbook (Day 1)	10:10	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Rally 3	Closing Rally, Day 1	10:40	20 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 4	Sports Session 1, Playbook (Day 2)	11:00	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Rally 4	Opening Rally, Day 2	11:30	15 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Coach Huddle 2	Coach Huddle, Day 3	11:45	10 minutes	Sports Areas	Huddle Coaches
Sports Session 5*	Sports Session 2, Playbook (Day 2)	11:55	25 minutes	Sports Areas	Head Coach
Lunch*		12:20 p.m.	20 minutes	Cafeteria	Snack Coach
Rally 5	Halftime Rally, Day 3	12:40	20 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 6	Sports Session 3, Playbook (Day 2)	1:00	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Rally 6	Closing Rally, Day 3	1:30	20 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 7	Sports Session 1, Any Day	1:50	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Afternoon Snacks		2:20	10 minutes	Concession Stand	Snack Coach
Rally 7	Opening Rally, Day 4	2:30	10 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Coach Huddle 3	Coach Huddle, Day 4	2:40	10 minutes	Sports Areas	Huddle Coaches
Sports Session 8	Sports Session 2, Playbook (Day 3)	2:50	25 minutes	Sports Areas	Head Coach
Rally 8	Closing Rally, Day 4	3:15	30 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Sports Session 9	Sports Session 3, Playbook (Day 3)	3:45	30 minutes	Sports Areas	Head Coach
Closing Rally	Halftime Rally, Day 4	4:15	15 minutes	Rally Zone	Rally Coach
Dismissal	Send home Sports Flash	4:30		Rally Zone	

^{*}If your church is including sessions for preschoolers, these are the time slots for the preschool lunch and preschool Sports Session 2.